Prijzen van Genda.
Effectief vergaderen is slechts een kwestie van tijd. Letterlijk en figuurlijk. Schaf je Genda aan? Dan kun je de tool meteen gaan gebruiken. Je krijgt alle hulpmiddelen in handen om effectief vergaderen gemeengoed te maken in je organisatie of team.
Bereken hoeveel tijd en geld jouw organisatie kan besparen.
Er zijn allerlei onderzoeken gedaan naar hoeveel tijd en geld vergaderingen kosten. De kennis uit die onderzoeken vormen de basis voor de vergadercalculator. Ben je benieuwd hoeveel tijd jouw organisatie vergadert? En de kosten daarvan? Bereken het in 1 minuut met de vergadercalculator. Dan krijg je ook te zien hoeveel tijd en geld jouw organisatie kan besparen door effectief te vergaderen.
Kies het pakket dat bij je past door erop te klikken.
We bieden Genda aan in pakketten. Zo kun je het pakket kiezen dat bij jou en je organisatie past. Ook kun je zelf voor een specifiek aantal vergaderingen kiezen. Het pakket blijft 5 jaar geldig. Je vindt de voorwaarden door op ‘koop dit pakket’ te klikken.
50vergaderingen
€ 500,-
Hiermee bespaar je gemiddeld
€ 6.900,-*
250vergaderingen
€ 1.715,-
Hiermee bespaar je gemiddeld
€ 34.500,-*
500vergaderingen
€ 2.915,-
Hiermee bespaar je gemiddeld
€ 69.000,-*
Vul hier jouw gewenste aantal in
vergaderingen
€ 4.960,-
Hiermee bespaar je gemiddeld
€ 138.000,-*
* Deze besparing is een inschatting. We baseren deze inschatting op cijfers uit verschillende onderzoeken naar vergaderen. In Nederland wordt gemiddeld ongeveer 25% van de werktijd vergadert. Dat komt overeen met 7,5 uur per week (CBS). Een gemiddelde vergadering met 6 collega’s kost ongeveer 280 euro per uur (iBabs). Wil je precies weten hoeveel jouw organisatie kan besparen? Vul dan onze vergadercalculator in.
50% effectiever vergaderen.
Genda is ontwikkeld door Loo van Eck