De training Effectief Vergaderen.
Vergaderen is een vaardigheid. Toch oefenen we deze vaardigheid eigenlijk nooit. Ook zijn er maar weinig mensen die dit ooit op school geleerd hebben. Best vreemd. Het is één van de waardevolste vaardigheden die je als werknemer kunt hebben. Gelukkig is er goed nieuws: vaardigheden kun je onder de knie krijgen. Vaardigheden kun je trainen. Bijvoorbeeld met onze vergadertraining.
Wil je het maximale uit Genda halen?
Laat je medewerkers dan onze training Effectief Vergaderen volgen. De tool zelf dwingt gestructureerde, korte, inclusieve en concrete vergaderingen af. De training vult dit aan, omdat de focus ligt op wat de tool niet afdwingt: een goede voorbereiding en een vaardige voorzitter. Heb je een goede voorzitter, een degelijke voorbereiding én gebruik je Genda tijdens je vergadering? Dan heb je de ideale combinatie voor de perfecte vergadering.
Na de training Vergaderen:
  • Hebben de deelnemers een denkomslag gemaakt: ze wíllen ook echt beter vergaderen.
  • Weten de deelnemers precies hoe ze een vergadering goed voorbereiden.
  • Kúnnen de deelnemers overtuigend en to - the - point hun standpunten inbrengen.
  • Kan elke deelnemer een vergadering voorzitten en notuleren.
  • Weten de deelnemers precies hoe Genda werkt
Je leert door te spelen.
Onze trainingen maken we 100% op maat. Deelnemers gaan aan de slag met situaties die ze in hun dagelijkse werk tegenkomen. Dat doen ze uiteraard met Genda. Zo leren ze door te spelen.
Koop je de training in combinatie met Genda? Dan krijg je 10% korting!
We geloven namelijk dat dit de gouden combinatie is. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs adviseren je over de best passende opleiding en bijbehorende prijzen. Of bekijk het uitgebreide programma van de training en klantervaringen op de website van Loo van Eck.
50% effectiever vergaderen.
Genda is ontwikkeld door Loo van Eck